- Still dine spørsmål på åpne kontordager!

Leder av overordnet styringsgruppe for Bypakke Tønsberg-regionen, Rune Hogsnes (H), oppfordrer innbyggere til bruke de åpne kontordagene til å stille sine spørsmål om ny fastlandsforbindelse.

Tirsdag og torsdag denne uken inviterer bypakken til åpne kontordager, en fin anledning for innbyggere til å stille spørsmål om ny fastlandsforbindelse direkte til fagfolk.

- Jeg oppfordrer alle i Tønsberg-regionen med spørsmål til å benytte seg av denne anledningen. Både på Nøtterøy og i Tønsberg stiller fagfolk opp for å svare på spørsmål, informere og veilede. Dette er også en fin mulighet til å snakke med fagpersoner på tomannshånd, sier Rune Hogsnes (H), leder av overordnet styringsgruppe for Bypakke Tønsberg-regionen og fylkesrådmann i Vestfold.

Overordnet styringsgruppe er det øverste styringsorganet i Bypakke Tønsberg-regionen. Her sitter politiske representanter fra hver av kommunene og fylkeskommunen, i tillegg til sentrale fagpersoner. Gruppen vedtok i slutten av november å legge to alternativer til ny fastlandsforbindelse ut på høring - hengebro fra Ramberg til Smørberg og senketunnel fra Kaldnes til Korten.

Informasjon i høringsperioden

Den første åpne kontordagen er tirsdag 12. desember kl. 14.00 – 18.30 i lokalene til SpareBank1 BV på Teie torv. Den andre åpne kontordagen er torsdag 14. desember kl. 14.00 - 18.30 på Tønsberg og Nøtterøy bibliotek.

Det blir også arrangert informasjonsmøter i første halvdel av januar, både i Færder kommune og Tønsberg kommune. Tidspunkt og sted for disse møtene annonseres senere.

Møtene arrangeres i forbindelse med at alternativene til ny fastlandsforbindelse fra Nøtterøy og Tjøme er lagt ut på høring. Høringsperioden er på 10 uker og fram til 9. februar kan alle si sin mening om bru eller tunnel. I løpet av denne perioden ønsker Bypakke Tønsberg-regionen å informere godt om alternativene og besvare spørsmål fra innbyggere og andre interessegrupper.

Les mer om ny fastlandsforbindelse fra Nøtterøy og Tjøme

arrow Forsiden